fbpixel
Skip to main content

Prințesele fermecate

Prințesele fermecate Adaptare după basmul “Cele douăsprezece prințese”  de Petre Ispirescu

Prințesele fermecate

Adaptare după basmul “Cele douăsprezece prințese” de Petre Ispirescu

Va asteptam la un spectacol amuzant și educativ despre cât de important este să-ți urmezi visele și să ai încredere în tine, în forțele proprii și în prietenii tai buni. 

Un spectacol plin de umor si de voie buna, care conține momente interactive, muzică și dans, urmând povestea unui cioban român, care își caută norocul în țări străine. Astfel copiii au ocazia să interacționeze cu diferitele obiceiuri locale, dar să și conștientizeze importanța cunoașterii limbilor străine. Copiii vor ghida personajul principal și îl vor ajuta să nu dea de probleme și să ia deciziile cele mai bune.

Chiar dacă zâna cea bună îi dă sfaturi și îl ajută, atunci când va ajunge la Curtea regelui, unde locuiesc fermecatele prințese dansatoare, inima îi va fi pusă la grea încercare, iar capul în primejdie. Însă cu ajutorul copiilor, el va învinge toate obstacolele din cale.

“Prințesele fermecate” este un spectacol plin de energie si culoare, unde atât copiii, cât și părinții sunt invitați să participe activ, să râdă, să se emoționeze si sa petreaca o ora deosebita alaturi de actorii nostri.

 

Distribuția: Andreea Moustache, Axel Moustache

Regia și adaptarea: Axel Moustache 

Scenografia și coregrafia: Andreea Moustache

Spectacolul este organizat de Syarela Arts.

Este recomandata sosirea la spectacol cu minim 15 min inainte pentru asezarea la mese si plasarea comenzilor.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe