fbpixel
Skip to main content

Weekend Sessions în muzee și grădini

Weekend Sessions în muzee și grădini CONCERTE :: EXPOZIȚII :: ATELIERE :: PICNIC

Weekend Sessions în muzee și grădini

CONCERTE :: EXPOZIȚII :: ATELIERE :: PICNIC

Rezervă un loc pe pajiște şi bucură-te de lumina blândă a toamnei, concerte expoziții, muzică, gustări de picnic, discuții la Cortul Terapeutic, ateliere pentru copii. Muzeul Nicolae Minovici (Muzeul Municipiului București)!

CONCERTE :: EXPOZIȚII :: ATELIERE

Ultimele întâlniri din acest an: 30 septembrie - 1 octombrie  & 7&8 octombrie

Lumea se deschide când oamenii se întâlnesc!

📅 Sâmbătă și duminică, de la 16.00-21.00
☀️ Copiii sub 6 ani au intrarea gratuită
👉 Un bilet este 50 lei și include intrarea la muzeu & acces expoziții, 3 sesiuni muzicale, ateliere pentru copii

Detalii pe: https://www.weekendsessions.ro/program.html

🚩 

Regulament de participare: https://weekendsessions.ro/regulament - dacă din motive meteo se amână concertele și evenimentele, biletele se pot folosi într-un alt weekend - nu e nevoie decât de un mail pe contact@weekendsessions.ro cu biletele atașate. 

Weekend Sessions este un program cultural independent care celebrează artiștii locali, spațiile publice emblematice și socializarea cu sens. Am început în 2021 la Grădina Botanică a Universității din București unde am transformat un spațiu de picnic în prilej de experiențe memorabile și întâlniri cu sesiuni acustice de jazz, muzică clasică, pop-indie de la artiști independenți, degustări de la antreprenori locali, proiecții de film în natură, momente de poezie, discuții cu terapeuți, sesiuni de mindfulness și yoga, ateliere creative pentru copii. În doi ani am reunit aproape 300 de artiști și invitați speciali, peste 30.000 de vizitatori adulți și 10.000 de copii.

Acest program nu ar fi posibil fără susținerea Aqua Carpatica, UniCredit Bank, Flash Lighting Services SA și a vizitatorilor care cumpără bilet.

Stay Up To Date With Your Favorite Events