fbpixel
Skip to main content

OM LA LUNĂ | FAZELE LUNII – Concert electro-acustic la TNB - Sala Amfiteatru

OM LA LUNĂ | FAZELE LUNII – Concert electro-acustic la TNB - Sala Amfiteatru

OM LA LUNĂ | FAZELE LUNII – Concert electro-acustic la TNB - Sala Amfiteatru

Dragi prieteni,

Fazele lunii este un proiect despre noi cei de acum. Despre cei ce am devenit în anii ăștia cinci. Este despre bunele și relele care ni s-au întâmplat, despre creșterile și descreșterile noastre ca oameni. Despre evoluția noastră ca muzicieni, cu nesfârșitele încercări, eșecuri și momente în care am vrut să ne oprim. Dar totodată este și despre noi cei care am tras de fiecare dată aer în piept și am mai băgat o fisă. Și încă una. Până la ultima din buzunar, cea care chiar a pornit muzica din tonomatul cel vechi.

Fazele lunii sunt fazele noastre, ale tuturor. Iar cântecele om la lună de pe cele trei albume de până acum, cântate în forma asta electro-acustic-minimalistă, suntem noi pe drumul ăsta vechi de o viață.

Pe 16 iunie, la Teatrul Național ’’I.L. Caragiale’’ București, în sala Amfiteatru - cea cu vedere la cer, vom cânta despre fazele lunii și ale vieților noastre, vom înregistra audio-video toată experiența, v-o vom dărui și apoi o vom pune acolo, în minți și suflete, pentru totdeauna.

Despre om la lună:

om la lună a început în mai 2018 ca proiect de rough acoustic poetry al lui Doru Pușcașu, un demers sincer și autentic de poezie cântată, în care chitara sau pianul completau versurile meșteșugite ale lui Doru. În toamna lui 2019, lui Doru i s-au alăturat Dragoș Strat, Cătălin Constantin și Adrian Maraloiu, om la lună devenind astfel full band, cu apariții live tot mai dese.

În 2020, în perioada de lockdown, trupa a compus EP-ul ‚Dans’, pe care l-a lansat în vara aceluiași an, pornind apoi în primul turneu din istoria sa, descoperind oameni și locuri noi și devenind în scurt timp foarte iubită pentru mesajul autentic și încărcat de vulnerabilitate și pentru sinceritatea fiecărei apariții.

În 2021, om la lună a lansat primul album complet – ,În caz de om la lună, strigați „om la lună stânga/dreapta”, după caz’ - un disc extrem de apreciat de public și de criticii de specialitate, și a avut numeroase concerte și participări la festivalurile din țară.

La finalul lui 2021, membrii trupei au petrecut împreună două săptămâni complet izolați într-un sat de la poalele Munților Vrancei și au compus un nou material – ‚Echilibru’, pe care l-au lansat în iunie 2022. Acest album a adus o nouă direcție de explorat, una în care poezia și căldura mesajelor se îmbină cu elemente și sunete noi, păstrând sinceritatea și vulnerabilitatea cântecelor, dar adăugând noi valențe creațiilor trupei. Albumul a fost promovat printr-un turneu prin nouă orașe din România, dar și prin prezența la festivaluri importante, ca Electric Castle, Rocanotherworld, TIFF și Electric Nights.

om la lună a crescut cu fiecare concert, cu fiecare episod de muzică și storytelling, transformând fiecare apariție într-o experiență foarte intimă, memorabilă, ce apropie oamenii într-un mod iremediabil. La cinci ani de la înființare, om la lună a devenit una dintre cele mai populare și iubite trupe de rock alternativ/indie rock din România, cu numeroase concerte sold out și cu o comunitate de fani devotați în toată țara.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe