fbpixel
Skip to main content

IL TRADITORE

15+ IT RO
IL TRADITORE FOCUS AUTORI DE CANNES

IL TRADITORE 15+

FOCUS AUTORI DE CANNES
IT RO

Regie: Marco Bellocchio

Cu: Pierfrancesco Favino, Maria Fernanda Cândido, Luigi Lo Cascio

Crimă, Dramă – Italia, Franța, Germania, Brazilia - 2019 - 2h05 
Sinopsis:

La începutul anilor 80, războiul dintre șefii mafiilor siciliene e în toi. Tommaso Buscetta, membru al clanului Cosa Nostra, fuge din țară și se ascunde în Brazilia. Între timp, în Italia, reglările de conturi se țin lanț, iar apropiații lui Buscetta sunt asasinați unul câte unul.

Arestat de poliția braziliană, apoi extrădat, Buscetta ia o decizie care va schimba istoria Mafiei: aceea de a-l întâlni pe judecătorul Giovanni Falcone și de a-și trăda jurământul de credință făcut clanului Cosa Nostra.

Festivaluri și Premii: Competiție, Cannes 2019

În timp ce așteptăm cu nerăbdare șansa de a vedea pe marele ecran filmele prezentate la ediția recent încheiată a Festivalului de film de la Cannes, vă invităm să descoperiți la Elvire Popesco câteva din filmele precedente realizate de cineaștii prezenți în competiția oficială a festivalului în 2023.

Pe 16, 17 și 18 iunie puteți viziona filme regizate de Marco Bellocchio, Ken Loach, Jessica Hausner, Hirokazu Kore-Eda, Alice Rohrwacher, Catherine Corsini, Nanni Moretti și Justine Triet, câștigătoarea Palme d'Or de anul acesta.

#nevedemlafilm!

Stay Up To Date With Your Favorite Events