fbpixel
Skip to main content

MASTER GARDENER / MAESTRUL GRĂDINAR

15+ EN RO
MASTER GARDENER / MAESTRUL GRĂDINAR

MASTER GARDENER / MAESTRUL GRĂDINAR 15+

EN RO

Regie: Paul Schrader

Cu: Joel Edgerton, Sigourney Weaver, Quintessa Swindell

Thriller – SUA - 1h51 - 2022

Sinopsis :

Narvel Roth (Joel Edgerton) este un horticultor meticulos  ce întreține Gracewood Gardens, o moșie deținută de o văduvă bogată, Mrs Haverhill (Sigourney Weaver). Cu toate acestea, haosul intră în existența spartană a lui Narvel atunci când doamna Haverhill îi cere să o ia drept ucenică pe nepoata ei răzvrătită și tulburată, Maya (Quintessa Swindell), dezvăluind secrete întunecate dintr-un trecut violent care îi amenință pe toți.

Pe măsură ce afecțiunea lui Narvel pentru Maya crește, la fel crește și disprețul doamnei Haverhill pentru nepoata ei. În cele din urmă, doamna Haverhill îi alungă pe amândoi din Gracewood și în sălbăticie, unde atât trecutul lui Narvel, cât și al Mayei amenință să-i consume.

În ciuda șanselor, dragostea lor crește, dar la fel crește și teama lui Narvel că Maya îi va descoperi secretul și îi pune în pericol nu numai șansa sa de ispășire cât și pe cea a Mayei.

„Grădinăritul este o metaforă deosebit de bogată, atât pozitiv, cât și negativ” spune Schrader.

Filmul a avut premiera la Festivalul Internațional de film de la Veneția în 2022 și a obținut Premiul pentru Cea mai Bună Actriță (Sigourney Weaver) la Premiile CinEuphoria

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe